Perheenäidin on viime päivinä tehnyt mieli kommentoida maailman tapahtumia kotoaan käsin, mutta valitettavasti hän ei nyt ehdi. Hän on nyt niin syvällä perheenäitiydessä. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Mutta niin ovat kuulkaa jotkut muutkin. Perheenäiti piipahti tänään sellaisilla nettisivuilla, joilla ihmiset myyvät toisilleen kaikenlaista, ja törmäsi johonkin joka on – ilmeisesti – tarkoitettu nimenomaan perheenäideille. Nimenomaan nykyajan perheenäideille. Juuri sellaisille kuin minä, joka istuu kotonaan tietokoneen ääressä ja pohtii perheen välttämättömiä hankintoja.

Tämä on jo aika pelottavaa. Tämä on niin pelottavaa, että perheenäiti julistaa lukijoilleen kilpailun. Kuka teistä arvaa, mitä tässä oikein myydään?

 

"Aivan mahtava Tirsokas- paketti!

M-koon oranssi TaskuTirsokas bambusisustalla. Tarratkin ovat edelleen ärhäkät!

S-koon NappiTirsokas kuosilla Puolukka. Sisäpuoli viininpunaista velouria.

Liukuvärjätyt vihreät hahtuvat muumihuovutuksella.

Muutaman kerran käytetyt mikroinsertit.

Myllymuksut taskumalli, L-XL, 2 kpl, pääkallokuosilla!!!

Cuddlebuns velour one size jade-kirsikka.

Söpö pul-tasku nb ruskea/minttu.

N. 30,5 cm pitkä ja keskeltä 11,5 cm leveä hamppuimu.

L koko sisätäyttö lime-lime,***nepeillä***."

 

Oikein arvanneiden kesken jaetaan perheenäidin silmitön ihailu. Perheenäiti vetää nyt vähin äänin internetistä piuhat irti, ja pukee päällikölle jatkossakin ihan tavalliset sideharsovaipat. Tutustukoon päällikkö nykyaikaan joskus myöhemmin.

Toivottavasti aika on silloin toinen.