Taikauskoahan se vain on.

Niinhän se on. Onhan toki täyttä sattumaa, että juuri tänään tiskipöytä valutti vetensä ei pelkästään oman kodin tiskikaappiin, vaan myös alakerran kodin. Perheenäidin perheen tiskivesi valuu nykyään pitkin alakerran keittiön seiniä. Päällikön vaunujen pyörän kumi olisi aivan hyvin voinut puhjeta keskellä K-kauppaa jonain toisenakin päivänä, ja päällikkö olisi toki voinut tipahtaa leikkipuiston puuhepan kyydistä pää edellä myös joskus toiste. On täyttä sattumaa että tämä kaikki tapahtui juuri tänään.

Perheenäiti pitää haasteista, sen takia hän suostuikin sekä lehti- että radiohaastatteluun nimenomaan tänään.  Tänään on ollut perheenäidin Päivä Pormestarina. Ensi viikolla perheenäiti voi lukea lehdestä, kuinka se sujui. Muuten kuin silkkojen sattumien merkeissä.

Siihen saakka tiskipöytä ja keittiön vesihana ovat käyttökiellossa. Päällikkö on kovista yrityksistään huolimatta edelleen hengissä ja etsii aktiivisesti uusia tasoja joilta pudota. Päällikkö on tavattoman hyvällä tuulella. Hän nyppii paraikaa olohuoneen kaktusta.

Hyvää viikonloppua. Älkää tehkö niin kuin minä teen, tehkää niin kuin minä sanon:

älkää hyvät ihmiset käyttäkö koko viikonloppua kertakäyttöastioita. Kyllähän viisihenkinen perhe voi hyvin tiskata, peseytyä, pissiä, kakkia, vaihtaa vaippoja ja vahvistaa palovammasidoksia samassa kolmen neliömetrin kosteassa tilassa. Samaan aikaan.

 

Perheenäiti ei voi itselleen mitään. Häntä naurattaa.  Elämä on.