Ei tälle saisi nauraa, ei etenkään jos on itse ehdokkaana. Mutta:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Vihreiden vaalisivujärjestelmä on tietenkin tänään ottanut ja kaatunut.

Sitä varmaan jo vähän väsyttää.

 

Jos kuulut viime hetkellä ehdokasta itsellesi etsiviin, eivätkä vihreät vaalisivut sinulle avaudu, tässä sinulle tiedoksi viesti, jonka tänään sain:

Vihreatehdokkaat-sivujen kanssa on parhaillaan ongelmia, sivu avautuu
vasta kun klikkaa reload-nappia useamman kerran.

 

Olemme siirtyneet talviaikaan. Siksi Helsingissä sataa nyt vettä. Vaikka kaikki, aivan kaikki vaalimainokset ovat nyt vihreitä. Suomessa ei enää ole mihinkään poliittiseen luottamustoimeen tyrkyllä ketään muita kuin luonnonsuojelijoita.

Luonnonsuojeluun nimittäin kuuluu nykyään myös autoilijoiden autoilun turvaaminen ja keskustatunnelin rakentaminen. Muun muassa.

Minä luotan silti siihen, että maailmassa on myös ihmisiä, jotka oikeasti ajattelevat, eivätkä vain esitä ajattelevansa. Luotan siihen, että maailmassa on ihmisiä, jotka ymmärtävät asioiden välisiä yhteyksiä.

Edes joidenkin asioiden.

Siksi olen itse ehdolla.

 

Tämä oli viimeinen mainospuhe. Nyt meillä jatketaan sitä siivoamista, joka jäi eilen pahasti kesken. Koska se on meillä usein niin ylivoimaista.

 

Jep. Minulla tulee vaaleja ehkä vähän ikävä. Niin kuin kaikkea, mikä on ihan älytöntä, mutta aiheuttaa loppuessaan epämääräistä haikeutta.

Se on varmaankin se tukiryhmä, jota jään ikävöimään. Sitä siis, että toimitaan yhdessä jonkun asian eteen. Vaikkei siitä saisi itselle mitään suoranaista hyötyä. Ainakaan taloudellista.

Kerta kiellon päälle, tässä vielä nämä linkit. Ensimmäinen niistä ainakin toimii, ja ilmeisesti myös toinen. kolmannen kanssa voi olla jotain häikkää, mutta muistakaa: kaikkien koneiden takana on lopulta vain ihminen.

Niin kuin pitääkin.

 

Vaaliteemani löytyvät tästä.

Linkit niihin liittyviin ajatuksiin, joita olen kahden viime vuoden aikana ajatellut, löytyvät tästä.

Ja vaalisivuni ovat nyt valmiit.

 

Pesen nyt vessan, käyn äänestämässä, ja sitten suin itseni Vihreiden vaalivalvojaisiin.

Muistakaa, että myrsky on huono syy lykätä oma ääni neljän vuoden päähän. Siinä neljässä vuodessa kun voi ehtiä tapahtua vaikka mitä.

Myös muuta kuin hyvää. Jos ääntänsä käyttävät tänään vain he, jotka eivät usko siihen, että kaikista ihmisistä ja luonnosta pitäisi huolehtia ihan oikeasti. Eikä vain vaalien alla.