Perheenäiti, tuo entinen vihainen tohelo, nykyinen rauhallinen aikuinen, joka on lopettanut kaikki kotitaloushommat lopullisesti ja keskittyy sen sijaan suklaakeksien syömiseen, se perheenäiti on käsittänyt yhden asian väärin.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Mäkelänkadulle ei kuulemma olekaan tuosta vain tulossa kameravalvontaa, vaan sitä on tulossa kaupunkiin ylipäätään. Nyt mietitään että mihin. Joten:

Olisi tavattoman tärkeää, että tulisit paikalle alla mainittuun tapahtumaan ilmaisemaan huolesi suojateiden turvattomuudesta ja näyttämään läsnäolollasi kaupunkisuunnitteluviraston ja poliisin edustajille, missä kohtaa Mäkelänkatua kamera olisi paikallaan. Kiitos.

 

RAUHANOMAINEN MIELENILMAUS

TURVALLISEMMAN LIIKENTEEN PUOLESTA

  MÄKELÄNKADUN JALKAKÄYTÄVILLÄ

 TIISTAINA 23.9.2008 klo 16-17

 

 

Tee iso tai pieni kyltti, jossa lukee

"PYSÄHDYTHÄN PUNAISILLA"

ja tule seisomaan sen kanssa Mäkelänkadun varrelle Käpylään tai Vallilaan pieneksi hetkeksi tai koko tunniksi. Älä kuitenkaan häiritse liikennettä tai tuki jalkakäytävää. Ota mukaan rauhallinen mieli, koko suku ja kaikki ystäväsi - tai tule yksin ilman kylttiä. Kunhan vain tulet.  

Autoilijat, bussikuskit ja kadun muut kulkijat tarvitsevat tämän ystävällisen muistutuksen.

Mitä isompi joukko ihmisiä sen antaa, sen parempi.

 

 

Tapahtuman järjestävät huolestuneet käpyläläiset vanhemmat yhdessä Käpylän Klubin kanssa, ja siitä on tehty poliisille asianmukainen ilmoitus. Jos kadun ylittäminen suojatiellä huolettaa nykyään sinuakin, tervetuloa mukaan. Meitä on paljon.