Sain äsken puhelun. Eräs käpyläläinen perheenäiti soitti. Hän oli saanut omalla aktiivisella toiminnallaan juuri kaksi sekuntia varoaikaa lisää Koskelantien erään suojatien liikennevaloihin. Onnea hänelle ja erityisesti meille muille, joita hänen aktiivisuutensa ehkä hiukan auttaa, kun ylitämme sitä suojatietä. Lisäksi hän kertoi seuraavaa:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Ensi tiistain liikennemielenilmaisuun on tulossa paikalle sekä poliisi että kaupunkisuunnittelublaablaablaan (olisiko ollut -virasto) edustus seuraamaan sitä, mikä tilanne Mäkelänkadulla todella on, sillä

SILLE ON NYT TULOSSA KAMERAVALVONTA, JA NYT VAIN MIETITÄÄN, MIHIN PAIKKOIHIN KAMERAT OLISI JÄRKEVINTÄ SIJOITTAA.

Lisäksi em. virkamiehet tulevat paikalle katsomaan, kuinka huolestuneita ihmiset omasta liikenneturvallisuudestaan tällä alueella ovat. Joten:

minulla on pyyntö. Lakatkaa miettimästä, kenen asiaa ajatte, jos seisotte ensi tiistaina neljän ja viiden välillä Mäkelänkadulla osoittamassa yleistä huolestuneisuutta omasta ja kanssakaupunkilaistenne turvallisuudesta, tai miettikää mitä haluatte, kunhan tulette. Olisikohan mitenkään mahdollista, että asia olisi omanne. Tämä aggressiivinen, yksinäinen ja turhautunut perheenäiti pitää siellä kyllä turpansa visusti kiinni ja keskittyy poliittisesti sitoutumattoman banderollin pitelemiseen. Halutessaan sanoista "PYSÄHDYTHÄN PUNAISILLA" voi toki löytää jonkun poliittisen piiloviestinkin, mutta sitten pitää kyllä olla jo aika pahasti elämästä vieraantunut.

Kohta olen minäkin, joten pistän nyt koneen viikonlopuksi kiinni. Levittäkää sillä aikaa tietoa alla olevasta. Sovitaan että yksikään kunnallisvaaliehdokas tällä planeetalla ei ole ollut mukana järjestämässä sitä, vaan että sen on tehnyt joku muu. Joku ihan tavallinen ihminen, jolla on lupa olla asioista huolissaan. Kiitos.

 

 

 

RAUHANOMAINEN MIELENILMAUS

TURVALLISEMMAN LIIKENTEEN PUOLESTA

  MÄKELÄNKADUN JALKAKÄYTÄVILLÄ

 TIISTAINA 23.9.2008 klo 16-17

 

 

Tee iso tai pieni kyltti, jossa lukee

"PYSÄHDYTHÄN PUNAISILLA"

ja tule seisomaan sen kanssa Mäkelänkadun varrelle Käpylään tai Vallilaan pieneksi hetkeksi tai koko tunniksi. Älä kuitenkaan häiritse liikennettä tai tuki jalkakäytävää. Ota mukaan rauhallinen mieli, koko suku ja kaikki ystäväsi - tai tule yksin ilman kylttiä. Kunhan vain tulet.  

Autoilijat, bussikuskit ja kadun muut kulkijat tarvitsevat tämän ystävällisen muistutuksen.

Mitä isompi joukko ihmisiä sen antaa, sen parempi.

 

 

Tapahtuman järjestävät huolestuneet käpyläläiset vanhemmat yhdessä Käpylän Klubin kanssa, ja siitä on tehty poliisille asianmukainen ilmoitus. Jos kadun ylittäminen suojatiellä huolettaa nykyään sinuakin, tervetuloa mukaan. Meitä on paljon.