Ei ehkä ole erityisen vakuuttavaa perustaa keskeneräisiä vaalisivuja. Niin toimii vain ihminen. Jos olet ihminen sinäkin, ymmärrät ehkä, joten tervemenoa katsomaan. Tänään onnistuin pääsemään päällikön kanssa näinkin pitkälle. Seuraavaksi yritämme vielä pidemmälle, osaammehan molemmat jo kontata.

 

http://www.vihreatehdokkaat.fi/julia.virkkunen/<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

(Ylläoleva linkki on pesiytynyt nyt myös tämän blogin vasempaan reunaan, aina vaaleihin asti. Olen siis linkittänyt itseni toisille omille sivuilleni, jotka linkitin juuri takaisin tänne. Nerokasta, eikö.) 

 

Huominen perheenäidin epäpoliittinen perhekerho saavutti käpyläläisten vauvojen keskuudessa sen verran suuren suosion, että se on siirretty baarista perheenäidin kotiin, sillä baarit eivät suosi vauvoja. Ja hyvä niin. Eiköhän me ehditä sinne baariin myöhemminkin. Laitan tukiryhmää kohtaan hienoista kiinnostusta osoittaneille viestiä ajasta ja paikasta ihan pian, kiitos kiitos, ja jos mielit vielä mukaan, meille kyllä mahtuu. Muitakin kuin vauvoja.

Jaaha, tällaista sä puuhaat täällä, esikoinen sanoi hetki sitten kuopukselle toisessa huoneessa. Mitähän se on?

Perheenäiti menee katsomaan.