Perheenäiti istui eilen seurakunnan perhekerhossa, katseli ympärilleen ja totesi, että on oikein hienoa että tällaista järjestetään, mutta pieni vastapaino ei silti olisi pahitteeksi. Otsa meni ryppyyn ja lopputulos, se on vääjäämätön.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Minulla on teille iloisia uutisia. Tänä aamuna perheenäidin keittiössä, kun perheenäiti istui siellä ihan yksin, syntyi kokonaan uusi kerho. Perheenäiti perusti sen ja nyt sen ei enää tarvitse kuin kokoontua.

 

 

ALOITA VAPPU AJOISSA:

 

Perheenäidin Poliittinen Perhekerho

(myös perheettömille)

kokoontuu ensimmäisen kerran

tiistaina 29.4 klo 19.

 

 

 

Poliittinen Perhekerho ei ole ihan niin pelottava kuin miltä se kuulostaa, tai mistä minä tiedän, kun en ole siellä vielä koskaan käynyt. En yhtään tiedä mitä siellä tapahtuu, ja tämä tekeekin elämästä nyt entistä paljon jännittävämpää. Saattaahan olla että Poliittinen Perhekerho poikii perheenäidille tukiryhmän, ja saattaa myös olla että ei.

Oletko kyllästynyt maailman kummallisuuteen ja nykyajan suuntaan? Liity perheenäidin poliittiseen perheeseen. Näin ensi alkuun perheenäiti on vähän ujo ja toivoo paikalle vain tuttuja. Myöhemmin voi toki olla toisinkin.

Perheenäidin Poliittista Perhekerhoa ei tarvitse pelätä, eikä siellä piipahtaminen velvoita ketään mihinkään.  Ei edes piipahtamaan kerhossa toistamiseen, jos se ei huvita. Perheenäidistä nyt vaan olisi hauska yhdistää ystäviään ja tuttaviaan, myös toisilleen ennestään tuntemattomia, ja saada siinä sivussa vaaleissa kamalan paljon ääniä.  Olisi hauska tehdä jotain yhdessä. Kuten esimerkiksi jotain järkevää, ja ihan pikkuisen hullua. Kuten esimerkiksi järjestää perheenäiti Helsingin kaupunginvaltuustoon.

Poliittinen perhekerho kokoontuu näin ensi alkuun helsinkiläisessä ravintolassa, joten näin ensi alkuun sinne on lapsilta pääsy kielletty. Jatkossa tämäkin asia voidaan tarvittaessa järjestää toisin. Tarkemmat tiedot paikasta suoraan perheenäidiltä. Ja jos ei tämä homma nyt jostain syystä ota alleen tulta niin yritetään sitten myöhemmin uudestaan. Edes jotain, eikö niin.

Silmälaseista tipahti toinen linssi, ja päällikkö, hän on nyt hyvin vihainen. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin,

näkemisiin, ainakin toisella silmällä.