Taukoa seuraa aina se mikä edeltää seuraavaa taukoa.

Jotkut kaupungissa seuraavat järkeä. Ihan kiva, järki olikin tässä kaupungissa tänä vuonna vähän tauolla. Se palaa kumminkin joskus, joskus oikein mukaviin paikkoihin. Ainakin käymään.

Helsingin kaupunginhallitus päätti tänään (eilen) yksimielisesti äänin 14-0, että Yhtenäiskoulua ei esitetä lakkautettavaksi. Viidestoista jäsen ujosteli ja äänesti tyhjää.

Helsingin kaupunki soutaa ja huopaa. Sen takia sen vaakunassa on varmaan se vene. Sitä minä en vaan ymmärrä että miksi siinä on se kruunu päällä. Se leijuva kruunu.

Montaakos asiaa minä tässä kaupungissa kuitenkaan lopulta ymmärrän, en kovinkaan montaa. Ehkä se leijuva kruunu kuuluu apulaiskaupunginjohtajalle. Häntä vaan ei näy kuvassa kun hän ei oikein pysy tässä meidän veneessä mukana, ei tässä samassa meidän kaupunkilaisten kanssa. Airot muuten puuttuvat kuvasta. Kaupunkilaiset eivät ehkä niitä tarvitse. Ollaan tuuliajolla, sen varassa mistä kulloinkin tuulee.

Tarkemmin katsottuna me kaupunkilaiset puutumme itse asiassa kuvasta mekin. Kuvassa on tyhjä ajelehtiva vene, jonka päällä leijuu kruunu.

On muuten hieno vaakuna. Hieno ja kuvaava. Kyllä on hienoa olla helsinkiläinen.