Perheenäiti on haltioissaan. Hänen kärsivällinen poikansa opetti hänet juuri, jep, todellakin: LINKITTÄMÄÄN! Sillä tavalla hienosti, että osoite jää piiloon.

Lapset ovat ihmiselle hyvin tärkeitä.

Perheenäiti saattaa seuraavina tulevina päivinä vuodattaa vähän vähemmän, ja keskittyä jonkinlaiseen niinsanotun asiatekstin tuottamiseen muilla areenoilla, sikäli mikäli siitä mitään tulee. Perheenäidillä olisikin nyt kaikille lukijoilleen, jotka jäävät odottamaan malttamattomina hänen paluutaan, pieni iso hyvä pyyntö:

keskustelkaa odotellessanne, ja muutenkin. Kouluasioista virinnyt julkinen keskustelu on suorastaan rikollisen vähäistä. Yllytänkin teitä suuntaamaan hyvät ja asialliset ajatuksenne sinne, missä sitä kuitenkin onneksi esiintyy, toistaiseksi: hesarin keskustelusivuille.

Jatkakaa sitä keskustelua, joka alkoi, kun tämä ihana lehti töpeksi tällä viikolla niin, että perheenäiditkin sen huomasivat. Ujuttakaa sivuille myös hyviä viisaita linkkejä kouluasioista. Osa niistä varmasti julkaistaan. Ja ohjatkaa tutut toimittajanne näille samaisille sivuille juttujahtiin.

Siellä piisaa aihetta, hyvää aihetta. 

Joten, tässä perheenäidin ensimmäinen Siistin Linkityksen Mestarinäyte:

Hesarin keskustelupalstalla käydään nyt keskustelua siitä,

millaisessa koulussa on hyvä oppia.

 

Ai että tuli siisti. Sinne siis! Menkää jo!